Lees tips - Boekjes

Als je niet gelovig bent, maar je bent wel nieuwsgierig naar het christelijk geloof dan kan je uiteraard jezelf erin gaan verdiepen door te lezen. Maar waar begin je dan..? Ik heb een paar boekjes op een rij gezet die in het bijzonder geschreven en/of goed leesbaar zijn voor mensen die net hun ontdekkingstocht starten. 

Lees tips - Bijbel

In de Bijbel leer je God ècht kennen. Een zoektocht naar God kan dus eigenlijk niet zonder Bijbel. Er zijn veel verschillende uitgaven van de Bijbel verkrijgbaar, maar als je in eerste instantie behoefte hebt aan een gratis Bijbel dan ligt er bij mij in Alkmaar een voor je klaar! Ook is er de Bijbel in gewone taal, die heel toegankelijk geschreven is. Hier vind je alvast wat uitleg over wat de Bijbel precies is en hoe het is ontstaan etc.

Weet je meer mooie, toegankelijk geschreven boekjes die hier niet mogen ontbreken?

Geef het door!

Als je in Alkmaar of omgeving woont en je hebt zin om het rijke aanbod van christelijke boeken, Bijbels, films, muziek en decoratie te ontdekken, dan is het een aanrader om een bezoekje te brengen aan de Christelijke Boekhandel op de Laat 111. Check wel vooraf even de openingstijden.