Contact en begeleiding

Op avontuur!

Op zoek gaan naar God is een avontuur en dus ook spannend. Ik kan me voorstellen dat er vragen bij je opborrelen en je je misschien afvraagt hoe je jouw ontdekkingstocht kan beginnen of wat een goede volgende stap is. Ik en de andere buddy's helpen je graag op weg, dus schroom niet om een van ons te bellen of te mailen. Je hoeft je nooit bezwaard te voelen, want er is voor ons niets mooiers dan door te mogen geven wat wij van God hebben gekregen; een leven in full colour.

Bemoediging en gebed

Misschien verlang je ernaar God te leren kennen en Zijn aanwezigheid ècht te ervaren in je leven, maar weet je nog niet hoe je Hem kunt uitnodigen. Of wellicht gaat het op het moment niet zo goed met je en verlang je ernaar dat God je zou helpen, troosten en je nieuwe kracht zou geven. Wat er ook speelt, we mogen het in gebed bij God brengen. Soms is het fijn als iemand anders voor je bidt. Als je dat gevoel hebt, weet mij (Amanda) dan te vinden; Ik bid graag voor jou.

Gratis bijbel

In de Bijbel leer je God echt kennen. Een zoektocht naar God kan dus niet zonder Bijbel en daarom geef ik je die graag kado! Het is de City Bible van Alkmaar, een 'Nieuw Testament', geschreven in begrijpelijke taal van nu. Wil je een gratis exemplaar ophalen, klik op de knop hieronder, dan geef ik je m'n adres door of bel me even als je in de buurt van Alkmaar centrum bent. Hij ligt voor je klaar!

Buddy's

Amanda

Amanda  - initiatiefnemer
Alkmaar (nabij centrum)
06-23987585
amanda@leveninfullcolour.nl

Contactformulier Amanda

Marion

Marion
Alkmaar (nabij centrum)
06-57933290

Contactformulier Marion