Alpha cursus

Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

De meeste Alpha’s beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Welkom!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op een Alpha bij jou in de buurt. Vind hier een Alpha cursus bij jou in de buurt en meld je meteen aan!

Meer informatie over Alpha vind je op alphacursus.nl en facebook.com/alphacursus

Review

"Ik begon in maart 2015 aan een Alpha cursus in Alkmaar, met als doel gewoon wat kennis op te doen over het christelijk geloof. Ik hoopte zo m'n christelijke vriend beter te kunnen begrijpen. Ik weet nog goed dat ik de eerste cursusavond met lood in m'n schoenen heen ging, want het leek me ouderwets en oersaai... Maar wat werd ik verrast! Vanaf moment 1 dat ik binnen stapte voelde het als een warm bad. Ik bleef graag komen. Het was gezellig om met elkaar te eten en de gesprekken waren zo inspirerend; zelfs de grote levensvragen kwamen aan bod, wauw! Ik werd steeds nieuwsgieriger naar Jezus en stelde m'n hart open voor Hem. Als ik terugkijk is dit is het moment geweest dat mijn leven begon te veranderden van een moeizame reis in een prachtig avontuur. Het leren kennen en ervaren van Gods onvoorwaardelijke liefde heeft mijn leven compleet veranderd. En dat gun ik echt iedereen! Ik ben tot de dag van vandaag God zo danbaar voor Alpha en alle mensen die wereldwijd deze cursus mogelijk maken. Ik hoop en bid dat Alpha ook voor jou een life changing experience mag worden!"  ~Amanda~