Dicht bij Jezus

Sarah Young

"Een prachtig bijbeldagboekje, dat voor mij veel heeft betekend in mijn kennismaking met de liefde van God. Er is aan iedere dag van het kalenderjaar één bladzijde gewijd. De teksten zijn geschreven alsof God tegen je spreekt en de woorden komen daardoor echt dichtbij. De teksten zijn afgeleid van bijbelverzen, die onderaan iedere bladzijde vermeld staan. Het nodigt uit om de Bijbel er steeds naast te leggen, om de verzen op te zoeken. Dit boekje en de bijbehorende bijbelverzen lees ik iedere dag als ik wakker word. Het rust me toe voor de nieuwe dag en helpt me enorm om m'n focus steeds af te stellen op Jezus." ~Amanda~

Beschrijving

Mijn schapen luisteren naar mijn stem, Ik ken ze en zij volgen Mij.

Onze gebeden hebben vaak het karakter van een monoloog, waarbij wij het woord voeren en God, hopelijk, luistert. Sarah Young draaide het een jaar lang om en ontdekte: het is werkelijk mogelijk om dagelijks Gods stem te horen, en zijn aanwezigheid en vrede te ervaren. 

Laat je  bemoedigen door haar prachtige dagboek en open je hart voor de stem van de Goede Herder. Hij is nabij.

Sarah Young studeerde filosofie, psychologie en bijbelwetenschappen. Samen met haar man, Steve, woont ze in Perth, in Australië, waar ze leiding geven aan een Japanse gemeente.

Specificaties

ISBN / EAN: 9789060679449
Auteur: Young, Sarah
Uitgever: Gideon, Stichting Uitgeverij
Afmetingen: 107 x 156 x 26 mm
NUR-code: 707 - Geloofsopbouw
Pagina's: 400
Producttype: Hardback

Prijs: € 16,95